Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Gold Label Mix Special 50L - Tokë e pasuruar

Gold Label Mix Special 50L - Tokë e pasuruar

Çmimi: 2,601.00lek
  • Kodi:
    628
  • Pesha:
    11.000 kg

Special Mix është një përzierje e pasuruar e gatshme për përdorim.

Për shkak të strukturës së tij unike, Special Mix mund të përdoret në një sistem kullimi 30% ose pa kullim. Gold Label Special Mix është bërë nga torfe e bardhë e virgjër suedeze e cilësisë më të lartë. Një gram përzierje speciale mund të thithë dhjetë gramë ujë. Pas shtypjes së torfe, ajo përzihet vetëm me perlit të cilësisë më të lartë, argjilë suedeze, gëlqere, minerale, elementë gjurmë dhe plehra organike. Kjo është një përzierje e pasuruar, e gatshme për përdorim . Përzierja speciale përmban lëndë ushqyese për pothuajse një cikël të plotë kulture. I pasuruar me pleh për 4 deri në 6 javët e para (në varësi të bimëve dhe vazove)

pH: 6.1

EC: 30 mS / m

NPK: 14.12.24

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.