Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BioBizz Light Mix 50L - Tokë e pasuruar dobët

BioBizz Light Mix 50L - Tokë e pasuruar dobët

Çmimi: 1,912.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    194
  • Pesha:
    15.200 kg

Light-Mix është një substrat ideal për fermerët organikë që duan të kontrollojnë rritjen e bimëve të tyre duke aplikuar plehra të lëngshëm (që nga fillimi).

Kjo përzierje dheu është e përshtatshme për çdo lloj bime, duke përfshirë ushqyesit e rëndë, mund të aplikohen sasi më të mëdha plehërimi nëse është e nevojshme, pa frikë se mos mbingarkohet toka dhe shkaktohet shterim i tepërt i lëndëve ushqyese.

KE: 1.2

PH 6.1 - 6.3

NPK: 133 - 201 - 365 (mg / l)

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.

nga GDPR 26-06-2018, 17 Shkurt 2017

What's it take to become a sublime exdounper of prose like yourself?