Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Canna Terra Professional Soil Mix 50L - Tokë e pasuruar mesatarisht

Canna Terra Professional Soil Mix 50L - Tokë e pasuruar mesatarisht

Çmimi: 1,613.00lek
  • Kodi:
    211
  • Pesha:
    16.500 kg

Canna Terra Professional Soil Mix 50L është një substrat dheu i cilësisë më të lartë, një përzierje e veçantë dheu, e pasuruar në mënyrë që bimët tuaja të kenë fillimin më të mirë dhe më të plotë.

E gjithë toka e para-pasuruar është me të vërtetë një lëndë ushqyese jashtëzakonisht e mirë me aditivë për rritje. Projektuar posaçërisht për të marrë rezultate shumë të larta dhe të sakta! Ai dallohet gjithashtu për pastërtinë e klasit të parë , si dhe për atë të materialit burimor. Për të investuar në cilësi dhe siguri, përdorni Canna Terra Professional Soil Mix me plehrat e duhur Bio Nutrients, megjithëse mund të merrni gjithashtu rezultate të jashtëzakonshme me Bio-Bizz Nutrients .

Për ata që përdorin Canna Terra Professional , me siguri do të kenë rezultate fantastike. Toka është afërsisht e barabartë me Bio-Bizz All-Mix , me përmbajtje të lartë lëndësh ushqyese, gjithashtu strukturë, ajrim dhe kullim të mirë. Ideale për kultivuesit e mëdhenj dhe të vegjël, lënda ushqyese është e nevojshme derisa të kaloni në ciklin tjetër të lulëzimit / frutave.

EC: ± 1.3

pH: ± 5,8

NPK: 12-14-24

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.