Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients ADITIVE TE TJERA Sensi Cal Mag Xtra 1L është një suplement kalciumi dhe magnezi

Sensi Cal Mag Xtra 1L është një suplement kalciumi dhe magnezi

Çmimi: 2,943.00lek
  • Kodi:
    960
  • Pesha:
    1.150 kg

Nëse vëreni gjethe të zverdhura ose rritje të ngadaltë në bimët tuaja, nëse po, përdorni Advanced Nutrients Sensi Cal Mag Xtra (4-0-0)!

 

 

 
Ai përmban kalcium të shtuar (Ca), magnez (Mg) dhe hekur (Fe) që të korrat tuaja kanë nevojë për të lulëzuar. Projektuar posaçërisht për përdorim me të gjitha sistemet hidroponike dhe mediumet e rritjes.
 
 
 
Përfitimet:
 
 
• Përbërje e saktë dhe e qëndrueshme
• Përmban raportet e sakta (Ca), (Mg), (Fe) që u duhen bimëve
• Ofron rezultate të shkëlqyera!
• Ndihmon bimët të jenë më të forta dhe më produktive!
• Krijuar nga specialistë hidroponikë për specialistë hidroponikë
 
 
 
Produktet Advanced Nutrients janë krijuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzim të bollshëm, bimë më të shëndetshme dhe korrje më të rënda.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Si të përdorni:
 
 
- Hidroponikë: Përdorni 2 ml për litër për të eliminuar deficitin. Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
- Spërkatja e gjetheve: Përdorni 2 ml për litër. Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
- Si pjesë e programit të rregullt ose për të korrigjuar mangësitë ushqyese:
Përzieni 2 ml për litër Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
 
Përbërësit: nitrat kalciumi, hekur EDTA, nitrat magnezi, mangan dhe zink EDTA EDTA.