Menu
Profili
Gjuhe

HOUSE & GARDEN MgO 8% 1L - magnez

Çmimi: 1,634.00lek
  • Kodi:
    646
  • Pesha:
    1.000 kg

MgO 8% u jep bimëve një pamje të freskët dhe të gjelbër

Ai lehtëson shumë ndërtimin e klorofilit dhe luan një rol kyç në fotosintezën. Mungesa e magnezit do të shkaktojë zverdhjen e gjetheve (ndërsa damarët do të mbeten të gjelbra), shkakton rënie të parakohshme të gjetheve, rendiment të ulët.

Komponimet: oksid magnezi (MgO) - 9% azot (N) 6% (si nitrogjen nitrat NO3).

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

House & Garden është një kompani holandeze për plehra të teknologjisë së lartë.Nëse nuk keni kohë për eksperimente, besoni House & Garden!Rezultatet janë të shkëlqyera si për prodhimin ashtu edhe për shijen e produktit përfundimtar!

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikimi i magnezit 8% MgO:
0,5 ml/L
Përdorni MgO 8% gjatë gjithë ciklit të rritjes.