Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Pro Roots 60ml - stimulues i rrënjëve

Pro Roots 60ml - stimulues i rrënjëve

Çmimi: 2,469.00lek
  • Kodi:
    933
  • Pesha:
    0.070 kg

Pro Roots stimulon zhvillimin e mikroorganizmave në sistemin rrënjor dhe rritjen e rrënjëve.

 

Mbron kundër patogjenëve rrënjë. Përmirëson biotopin e rrënjës dhe forcon kapakun e rrënjës.Kjo aktivizon zhvillimin e një mase të fuqishme rrënore dhe krijon një pozicion më të mirë të bimës në mjedisin e saj.Lejon rezistencë më të mirë ndaj sëmundjeve dhe formave patogjene të prerjeve etj.).

Bio Roots përbëhet nga esenca të bimëve, frutave dhe përmban elementë gjurmë. Është 100% organike. Ashtu si Bio Protect dhe Bio Bloom, ai vjen nga riciklimi mjedisor, i marrë pa produkte kimike ose sintetike të shtuara dhe pa plehra.

 

Stimuluesit e rrënjëve ndihmojnë për zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të sistemit rrënjor. Rrënjët janë njësitë më të rëndësishme që janë përgjegjëse për thithjen e lëndëve ushqyese dhe lidhin bimët në tokë. Një stimulues i mirë i rrënjëve e mban zonën e rrënjës të shëndetshme dhe të pastër gjatë gjithë ciklit të saj jetësor.

 

E krijuar nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë plehrat më të ekuilibruar, pH të plehut të disponueshëm. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqyese për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike, të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe rendimente të përmirësuara.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

- 2 mL / 10 L (2 pika për litër)

- Përdorni GHE Bio bloom gjatë sezonit të rritjes