Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Pro Bloom 250ml - stimulues organik i lulëzimit

Pro Bloom 250ml - stimulues organik i lulëzimit

Çmimi: 8,428.00lek
  • Kodi:
    918
  • Pesha:
    0.300 kg

Ndihmon në shpërndarjen e barabartë të lëndëve ushqyese në bimë dhe në këtë mënyrë përshpejton zhvillimin me 20%.

 

 

Aktivizon mikroorganizmat në tokë, duke stimuluar rrjedhën dhe marrjen e lëndëve ushqyese.Kjo rrit madhësinë e gjetheve dhe përmirëson procesin e fotosintezës. Lulëzimi stimulon lulëzimin, pasi asimilimi i mirë rrit imunitetin natyror dhe lejon rezistencë më të mirë ndaj sëmundjeve. Të korrat tuaja do të jenë më të shëndetshme dhe të korrat tuaja do të jenë më të pasura.

 

  • Aktivizon mikroorganizmat e tokës.
  • Mbështet fotosintezën dhe thithjen e kalciumit.
  • Stimulon lulëzimin, mbështet mbrojtjen e bimëve dhe rrit rendimentet.

 

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

E krijuar nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë plehrat më të ekuilibruar, pH të plehut të disponueshëm. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqyese për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike, të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe rendimente të përmirësuara.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
 
- 2 mL / 10 L (2 pika për litër)
- Përdorni rrënjët gjatë sezonit të rritjes
- Përdoreni vetëm gjatë lulëzimit
- Mos e përdorni në 10 ditët e fundit