Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Flora Bloom 5L - pleh mineral

Flora Bloom 5L - pleh mineral

Çmimi: 4,214.00lek
  • Kodi:
    916
  • Pesha:
    5.500 kg

Seria Flora përmban të gjitha elementet e gjurmëve primare dhe sekondare të nevojshme për një dietë të ekuilibruar të bimëve dhe cilësinë e shkëlqyer dhe sasinë e të korrave.

 

 

Këto elemente formojnë një pleh të plotë dhe të ekuilibruar  i jep bimëve gjithçka që u duhet për të ndërtuar një strukturë të shëndetshme dhe ngjyra të mëdha. Ajo përmirëson shijen, aromën dhe cilësinë - në hidroponikë, tokë dhe arrë kokosi. Formula dinamike, në evoluim,  vazhdimisht e përmirësuar në përputhje me zbulimet e fundit shkencore.  

 

 

  • FloraBloom - gjatë rritjes promovon formimin e rrënjëve dhe shëndetin e bimëve.

 

Koncepti i një programi tre-pjesësh u krijua për General Hydroponics nga Dr. Cal Herman, një ish kimist i lartë në NASA, në bashkëpunim me shkencëtarët në Universitetin e Dejvisit, Kaliforni.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
 
- Për filizat dhe klonet EC = 0,4-0,6
- Për bimët e reja EC = 1,2-1,8
- Për vegjetacionin dhe lulëzimin EC = 1,8-2,2
- Për bimët mëmë - përdorni një koncentrim si në javën e parë të lulëzimit.
 
 
 
NPK: 0/5/4
 
 
 
SASITË NË SKEME JANË PËR 10L SOLUTION!
 
 
TUNDUR MIRE PARA PERDORIMIT! Përzieni mirë tretësirën e punës!