Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA TUBA DHE BONG Bong akrilik 400 mm

Bong akrilik 400 mm

Çmimi: 1,117.00lek
  • Kodi:
    869
  • Pesha:
    0.696 kg

Bongat akrilike janë ndër pajisjet më praktike, më të lehta për t'u përdorur dhe më të qëndrueshme për çdo përdorues të bong

Ky bong është i lartë, gjë që lejon që tymi të ketë kohë dhe hapësirë të mjaftueshme për t'u ftohur në rrugën e tij drejt mushkërive.

Lartësia: 400 mm

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë