Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA TUBA DHE BONG Mini bongs "Mini bar"

Mini bongs "Mini bar"

Çmimi: 657.00lek
  • Kodi:
    864
  • Pesha:
    0.250 kg

Bong të vogla, kompakte "Mini Bar" në formën e shisheve miniaturë me uiski ose vodka.

Bërë prej xhami, dy pjesë dhe etiketuar. Lehtë për t'u pastruar dhe përdorur !

Lartësia 107 mm.

Etiketa:

- Qielli blu

- Skyoff

- Bombei

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë