Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA TUBA DHE BONG Lula "Princi i ekranit"

Lula "Princi i ekranit"

Çmimi: 1,446.00lek
  • Kodi:
    861
  • Pesha:
    0.100 kg

Një tub që nuk bllokohet kurrë

Pastrimi është i shpejtë pasi të gjitha pjesët janë ngjitur me njëra-tjetrën. Pjesa e brendshme e pjesës së poshtme të tubit është konveks.
Tubi ka një rrotë të vogël në fund për të përcaktuar distancën në skajin e sipërm dhe rrjedhimisht sasinë e rrjedhës së ajrit. Tubi i hollë parandalon thithjen e grimcave të dëmshme. Tubi "Prince" është i disponueshëm në një kuti plastike.
Më shumë informacion:
- Ngjyra: e kuqe, bronz
- Logo: Screen Prince
- Gjatësia: L 120 mm
- Lartësia: H 26 mm
- Diametri: Ø 13mm
- Materiali: alumini
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë