Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Flora Gro 10L - pleh mineral

Flora Gro 10L - pleh mineral

Çmimi: 7,440.00lek
  • Kodi:
    843
  • Pesha:
    12.000 kg

Seria Flora përmban të gjitha elementet e gjurmëve primare dhe sekondare të nevojshme për një dietë të ekuilibruar të bimëve dhe cilësinë e shkëlqyer dhe sasinë e të korrave.

 

 

Këto elemente formojnë një pleh të plotë dhe të ekuilibruar, i cili u jep bimëve çdo gjë të nevojshme për të ndërtuar një strukturë të shëndetshme dhe ngjyra të mëdha.  Përmirëson shijen, aromën dhe cilësinë - në hidroponikë, tokë dhe arrë kokosi. Formula  dinamike, në zhvillim, vazhdimisht e përmirësuar në përputhje me zbulimet e fundit shkencore.  

 

  • FloraGro - Stimulon rritjen strukturore dhe vegjetative. Ajo ndërton rrënjë të forta. Jep azot, fosfor, kalium dhe elemente dytësore.

 

Koncepti i një programi tre-pjesësh u krijua për General Hydroponics nga Dr. Cal Herman, një ish kimist i lartë  në NASA, në bashkëpunim me shkencëtarët në Universitetin e Dejvisit, Kaliforni.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

 

- Për ekzemë dhe klone = 0.4-0.6

- Për bimët e reja EC në 1.2-1.8

- Për bimësi dhe lulëzim KE = 1.8-2.2

- Për bimët mëmë - përdorni përqendrimin si në javën e parë të lulëzimit.

 

 

 

NPK: 3/1/7

 

 

SASITË NË SKEMË JANË PËR 10L ZGJIDHJE!

 

 

TUNDU MIRË PARA PËRDORIMIT! Përzjeje mirë dhe zgjidhjen e punës!