Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA Grirese/Stashe sekrete Grirës "Syri i Horusit"

Grirës "Syri i Horusit"

Çmimi: 20.00lek
  • Kodi:
    827
  • Pesha:
    0.080 kg

Grirës metalike Black Leaf me magnet, unazë najloni dhe dhëmbë diamanti.

- Materiali: Metal
- Ngjyra e kuqe
- Vula: Syri i Horusit
- Struktura: 2 pjesë
- Diametri: Ø 50 mm
- Lartësia: 20 mm
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë