Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHURATA TUBA DHE BONG Akrilik Bong Xhamajka 300 mm

Akrilik Bong Xhamajka 300 mm

Çmimi: 15.00lek
  • Kodi:
    808
  • Pesha:
    0.696 kg

Kockat akrilike janë midis pajisjeve më praktike, më të lehta për t' u përdorur dhe të qëndrueshme për çdo përdorues bong

 

 

Ky bong është i gjatë, duke i dhënë mundësi tymit të ketë kohë dhe hapësirë të mjaftueshme për t'u freskuar gjatë rrugës për në mushkëri.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë