Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Sea Weed 500 ml - stimulues organik i rritjes

Sea Weed 500 ml - stimulues organik i rritjes

Çmimi: 1,544.00lek
  • Kodi:
    784
  • Pesha:
    0.582 kg

Ekstrakt i ftohtë i algës

 

 

Algat e detit stimulojnë rrënjët, zhvillimin e mirë të gjetheve dhe luleve, rrit qëndrueshmërinë e përgjithshme të bimës. Për të gjitha fazat e rritjes! Algat njihen prej kohëshsi agjentë që zvogëlojnë stresin dhe përforcues të fuqishëm të bimëve.  Algat e detit nxit zhvillimin e rrënjës dhe stimulon gjethet, si dhe lulet dhe frutat më të mëdha.  Algat e detit punojnë në sinkron me të gjitha plehrat për  një rritje të shëndetshme.

 

Ajo vepron në mënyrë stimuluese mbi bimët dhe mikroorganizmat e tokës. I mbron bimët nga stresi. Nxit rritjen e fortë të rrënjëve dhe masës së gjetheve, si dhe formimin e ngjyrave dhe frutave të mëdha. Ajo punon së bashku me të gjitha llojet e plehrave për rritjen energjike dhe të shëndetshme.

 

 

Rekomanduar për prerje dhe transplante (klone)

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

General Organics siguron një gamë të plotë të plehut bimor me cilësi të lartë dhe shtesa ushqyese. Çdo produkt në linjë, bën të mundur pasurimin e kopshtit tuaj. General Organics përfaqëson angazhimin tonë të fortë ndaj qëndrueshmërisë, cilësisë dhe inovacionit.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

Për të gjitha bimët dhe të gjitha fazat e zhvillimit

 

- Për të gjitha programet e helmimit dhe të gjitha metodat e kultivimit për tokën dhe hidroponikën - 5 mL/L;

- Për spërkatje me foliar - 3 mL/L

 

Produktet e serisë Ta/General Organics kanë një bio-certifikim rregullator të BE-së 834/2007