Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE BIOCANNA Bio Terra Plus 50L - Tokë e pasuruar

BIOCANNA Bio Terra Plus 50L - Tokë e pasuruar

Çmimi: 2,070.00lek
  • Kodi:
    771
  • Pesha:
    11.900 kg

E pasuruar me një shumëllojshmëri të plehrave organike të çertifikuara, të tilla si miell kockash, pleh lakuriq nate dhe derivate të ndryshëm mikronutrientësh natyralë, Canna Bio-Terra Plus kërkon pak pleh gjatë sezonit të rritjes dhe është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur.

Canna Bio-Terra Plus është një mjedis i vërtetë i rritjes organike, i krijuar për të plotësuar nevojat e kultivuesve organikë që duan të përdorin vetëm produkte organike në rritjen e bimëve dhe produkteve të tyre. E nxjerrë nga materialet më të mira organike në dispozicion, Canna Bio-Terra Plus përbëhet nga një shumëllojshmëri torfe organike, duke përfshirë torfe të bardhë me cilësi të lartë, si dhe lëvore të copëtuar, e cila ndihmon në strukturën dhe kullimin e tokës. Çertifikuar organike dhe rekomandohet për përdorim me pjesën tjetër të serisë BioCanna.

EC: 1.0

pH 5.8

NPK: 6-3-4: 4 kg / m3

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.