Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biokana Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Canna BIO Boost 1L - stimulues organik i lulëzimit

Canna BIO Boost 1L - stimulues organik i lulëzimit

Çmimi: 6,100.00lek
  • Kodi:
    695
  • Pesha:
    1.150 kg

Bio Boost është pjesë e serisë BioCanna dhe është një ekstrakt bimor i fermentuar në mënyrë natyrale, duke e bërë atë një produkt me origjinë 100% organike.

I zhvilluar për përdorim gjatë fazës së lulëzimit, ky suplement stimulon zhvillimin e luleve të sapoformuara për të formuar fruta më të plota me shije natyrale! Kur përdorni Bio Boost, bimët tuaja prodhojnë më shumë fruktozë, gjë që i bën ato më të shëndetshme dhe më të forta.Oligosakaridet stimulojnë sistemin imunitar dhe kështu i bëjnë bimët tuaja më rezistente ndaj sëmundjeve.

Bio Boost është zhvilluar nga ekstrakte bimore që gjenden në pyjet tropikale. Substancat e shumta bioaktive që përmbajnë rrisin metabolizmin e bimëve tuaja, që është pikërisht ajo që u nevojitet gjatë periudhës së lulëzimit.Rezultati përfundimtar? Bimë të forta, të shëndetshme, rendiment të shtuar, fruta më të mëdhenj, aromë dhe shije natyrale.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Plehrat BIOCANNA janë 100% organike dhe të zhvilluara posaçërisht për rritje në tokë. Produktet e kultivuara me plehra BIOCANNA mund të quhen organike, me kusht që të rriten në mënyrë organike dhe në përputhje me udhëzimet ndërkombëtare.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Si të përdorni:

 

 

Përdorimi sipas tabelës, doza varion ndërmjet 20-40 ml/10 L ujë

Shtoni në rezervuarin e ushqimit ose aplikojeni me një spërkatje gjethesh.

 

 

Shtoni Bio Boost në shenjat e para të lulëzimit.

Lexoni etiketën për më shumë informacion. Zgjidhja funksionon mirë me të gjitha sistemet e kultivimit dhe mund të aplikohet si spërkatës gjethesh.