Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Kalong BLOOM 5L - pleh organik për lulëzim

Kalong BLOOM 5L - pleh organik për lulëzim

Çmimi: 6,847.00lek
  • Kodi:
    761
  • Pesha:
    5.500 kg

Kalong BLOOM - pleh organik me veprim të shpejtë për tokën dhe arrën e kokosit.

 

 

Stimulon organizmat e tokës. I përshtatshëm për fazën e lulëzimit. I butë ndaj rrënjëve falë përmbajtjes së ulët të kripës minerale. I  përshtatshëm për biozemedemike. Ai përmban vetëm kalium dhe përdoret më mirë në kombinim me Guanokalong® Bat guano (i pasur me fosfor, kalcium dhe elementë gjurmësh) në mënyrë që të japë sasitë e nevojshme  të elementeve të tjera bazë.

 

 

Përmbajtja e Kalong Bloom bazohet në melasën e sheqerit. Nuk përmban pleh guano ose fosfor. Kalong Bloom mund të përdorë me Kalong Grow dhe Guanokalong Complete organics ose Bat guano.

 

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdoreni me Guanokalong Bat Guano (50 g për tenxhere 7L)

 

Shkundni mirë para përdorimit.

 

- Për lulëzimin: 1-2 ml/L - deri në javën e parafundit të lulëzimit.

- NPK 2.5 / 0/6