Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Pleh organik Plagron Alga Bloom 5L për lulëzimin

Pleh organik Plagron Alga Bloom 5L për lulëzimin

Çmimi: 6,927.00lek
  • Kodi:
    619
  • Pesha:
    6.400 kg

Alga-Bloom është një pleh organik bazë i nxjerrë dhe krijuar nga alga deti, i aplikueshëm në fazën e lulëzimit të bimës.

Ai përmban një raport të balancuar saktësisht të azotit, fosforit dhe kaliumit, të cilët absorbohen drejtpërdrejt nga bima dhe optimizojnë rritjen në baza natyrale. Falë përdorimit të Alga Bloom, ju do të keni bimë të shëndetshme dhe të forta dhe lulëzim të bollshëm dhe të fuqishëm. Alga Bloom është projektuar posaçërisht për rritje në tokë ose fibra kokosi.

  • Azoti siguron rritje të barabartë dhe optimale
  • Fosfori përmirëson zhvillimin e rrënjëve dhe nxit lulëzimin
  • Kaliumi është përgjegjës për transportin e lëndëve ushqyese dhe rrit elasticitetin e përgjithshëm të bimës

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lëndë ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni jo më shumë se 4 ml Alga Bloom për 1 litër ujë (1: 250). Përdoreni këtë zgjidhje sa herë që ujisni bimët gjatë fazës së lulëzimit.

 

Përbërja:

Uji, vera e panxharit, aminoacidet dhe ekstraktet e algave.

 

Pleh organik NPK (3-2-5). 5,6% azot total (N), nga të cilët 5,6% azot i lidhur organikisht, 12% pentoksid fosfori i tretshëm në ujë (P2O5), 10,4% oksid kaliumi i tretshëm në ujë (K2O).

 

 

Magazinimi:

Transportoni në një pozicion vertikal dhe ruajeni në errësirë. Temperatura e ruajtjes: 0 - 30 ° C.

Pas tretjes në ujë, tretësira është e qëndrueshme deri në 24 orë.