Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Palm Tree Ash 3L - pleh organik i thatë për lulëzim

Palm Tree Ash 3L - pleh organik i thatë për lulëzim

Çmimi: 3,292.00lek
  • Kodi:
    758
  • Pesha:
    3.300 kg

Hiri i Palmës Guanokalong është një produkt krejtësisht natyral dhe organik që vjen nga ishulli Sumatra, Indonezi.

E pasur me kalium, fosfor dhe magnez. Së bashku me të vepron si një stimulues organik i lulëzimit. Me një përmbajtje shumë të lartë të kaliumit (NPK 0-1-30), ky pleh zakonisht përdoret së bashku me Guanokalong Bat Guano për të marrë një stimulues organik të kombinuar të fuqishëm dhe rezultate përfundimtare të jashtëzakonshme. Përveçse përmban kalium, ai përmban edhe fosfor dhe magnez, të cilët sigurojnë prodhimin e sythave rrëshirë.

Si të përdorni hirin e palmës:

- Përzieni produktin me dheun dhe shtoni si shtresë të sipërme në tenxheren e çdo bime, që nga java e dytë e lulëzimit.
- Mund të hollohet me ujë për vaditje

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Aditivë organikë, të lëngshëm dhe të ngurtë, të bazuar në guanon e lakuriqëve të natës nga marka e famshme Guanokalong.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

I përshtatshëm për periudhën e lulëzimit.

NPK: 0/3/14.

- Uji me tretësirë prej 50mL deri në 5L një herë në 2 javë gjatë lulëzimit.

- Spërkatni 100 ml për rrënjë deri në javën e dytë të lulëzimit.