Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Guanokalong Pluhur alga deti 1L - pleh organik i thatë për rritje dhe lulëzim

Pluhur alga deti 1L - pleh organik i thatë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 1,843.00lek
  • Kodi:
    737
  • Pesha:
    1.029 kg

Pluhuri i algave të detit Guanokalong është një përgatitje tërësisht organike e algave të kuqe të thara (Gracilaria) , e pasur me elementë gjurmë.

 

 

Mbështet zhvillimin e rrënjëve, shëndetin e përgjithshëm të bimëve, rrit rezistencën ndaj baktereve dhe sëmundjeve. Përveç çdo programi për tokën, ai është ideal për të rivendosur tokat e varfra ose për të bërë përzierjen e tokës sipas zgjedhjes suaj - në këtë mënyrë bimët tuaja furnizohen me gjithçka që u nevojitet për rritje të qëndrueshme.Përveç kësaj, sistemi rrënjor është më rezistent ndaj infeksioneve bakteriale dhe sëmundje të tjera të rrënjëve për shkak të përbërjes unike të këtij produkti.

 

- Mbështet strukturimin dhe rritjen e rrënjëve.

- Përmirëson rezistencën ndaj baktereve dhe sëmundjeve për riciklimin e tokës së përdorur.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Aditivë organikë, të lëngshëm dhe të ngurtë, të bazuar në guanon e lakuriqëve të natës nga marka e famshme Guanokalong.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

I përshtatshëm për të gjithë ciklin e zhvillimit.

NPK: 0,5 / 2/0.

- Uji me tretësirë prej 50mL deri në 5L një herë në javë.

- Përzieni 100mL tokë 15L përpara mbjelljes ose spërkatni rreth bimës.