Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit Leaf Coat 1L - spërkatje organike për vitalitet dhe mbrojtje nga stresi

Leaf Coat 1L - spërkatje organike për vitalitet dhe mbrojtje nga stresi

Çmimi: 2,585.01lek
  • Kodi:
    719
  • Pesha:
    1.150 kg

Leaf Coat është një ilaç 100% organik dhe më shumë vitalitet.

 

 

Përmban lateks natyror, i cili mbulon me një film të hollë pjesët e buta të bimës, duke i mbrojtur në këtë mënyrë nga dëmtuesit (myku, insektet, etj.).

 

 

Leaf Coat është gati për përdorim, në një spërkatës-shishe dhe hyn në veprim disa orë pas aplikimit. Ajo punon duke formuar një shtresë elastike shumë të hollë (rreth 1.5 mikrons) rreth gjetheve të bimëve tuaja.  Shtresa mbrojtëse nuk ka tym dhe e ruan ujin në gjethe në temperatura të larta.  Mbulesa e gjetheve është e sigurt për përdorim në të gjitha bimët dhe në të gjitha mjediset e rritjes

 

Në një mjedis të nxehtë dhe të lagësht (rreth 28 gradë Celsius dhe më lart),  shtresa mbrojtëse e palltos së gjethes do të ndalojë avullimin e tepërt të ujit.  Në një mjedis më të freskët, shtresa mbrojtëse e shtuar do të ndihmojë në mbrojtjen e bimëve nga i ftohti.  Prandaj, Mbulesa e gjetheve mund të jetë një mjet i madh për të zvogëluar stresin kur transplanton bimët midis mjediseve me temperaturë dhe lagështi të ndryshme.

 

Lyrja e gjetheve mund të përdoret gjatë gjithë ciklit të rritjes dhe natyrshëm prishet afërsisht dy javë pas aplikimit, duke mos lënë mbetje ose produkte të dëmshme mbi bimët tuaja.

 

Edhe pse nuk është një kurë për dëmtuesit apo insektet, ajo ofron një shtresë mbrojtëse efektive dhe në kombinim me avantazhe të tjera, të tilla si kufizimi i tymeve dhe reduktimi i stresit nga luhatjet e temperaturës, ne do të thoshim se Leaf Coat është një aleat i përballueshëm, veçanërisht për kopshtarët organikë.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plehërat dhe shtesat e parapëlqyeshme nga shumë prodhues që preferojnë produktet organike. BioBizz nxit një rritje të shkëlqyer dhe lulëzimin e bimëve tuaja, dhe një shije të ëmbël në të mbjellat që konsumohen. Këto lëndë ushqyese bio përfshijnë gjithashtu aminoacidet thelbësore bimore dhe mbi 70 elemente gjurmë.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

1-2 herë në javë deri në dy javë para përfundimit të lulëzimit.Spërkateni në të dyja anët e gjetheve, por mos e teproni. Përdorimi i tepërt do të zvogëlojë rrjedhën e ajrit në qelizat e gjetheve, duke ngadalësuar kështu rritjen dhe zhvillimin!

 

Shkundeni mirë përpara përdorimit!Ruajeni në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!