Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Bio Nova Plehrat bazë Soil SuperMix 5L - pleh bio-mineral për rritje dhe lulëzim

Soil SuperMix 5L - pleh bio-mineral për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 8,679.00lek
  • Kodi:
    679
  • Pesha:
    6.200 kg

Produkti me origjinë organike 100%, me elemente bazë të nevojshme si për periudhën e rritjes ashtu edhe për lulëzimin, dhe kombinimi i tyre në një produkt e bën aplikimin e tij shumë më të lehtë.


Soil-SuperMix është një pleh mineral-organik me bazë hidro-SuperMix dhe është i përshtatur posaçërisht për sistemet e tokës. Lëndët ushqyese për kultivimin dhe lulëzimin dhe A/B kombinohen brenda një produkti të vetëm, duke e bërë kultivimin shumë të lehtë.

 

Ky pleh përbëhet nga:

 

  • Elemente makro si NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca
  • Mg dhe Si
  • Elementë gjurmësh të përtypur si Fe, Mn, Zn, B
  • Cu dhe Mo

 

Ky pleh thithet drejtpërdrejt dhe ka një BE mjaft të ulët. Për më tepër, përbërësit organikë punojnë si një tampon i mirë!  SuperMix përmirëson gjendjen optimale të tokës, stimulon në mënyrë aktive zhvillimin e rrënjës. Për shkak se Soil SuperMix është pjesërisht organike, ky pleh nuk mund të aplikohet në një sistem të rrjedhjes së pulsit (substancat organike përmbajnë një numër të madh grimcash të mëdha).

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

2-4 herë në javë, 2,8-3,5 ml. për 1 litër ujë. Numri i herëve varet nga madhësia e bimës, lloji dhe kushtet klimatike.