Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hy-Pro HY - PRO TERRA 5L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

HY - PRO TERRA 5L - pleh mineral për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 6,239.00lek
  • Vlerësimi:
  • Kodi:
    652
  • Pesha:
    5.400 kg

Përbërësit e HY-PRO Terra janë të një cilësie revolucionare.

Për të krijuar bimë të shëndetshme dhe cilësore, është e nevojshme të shtoni të gjithë mikroelementët e nevojshëm në tokë. Kur përdorni HY-PRO Terra , bimët tuaja do të përgjigjen në mënyrë optimale kur rriten si jashtë ashtu edhe brenda . HY-PRO Terra është një pleh me një përbërës i përshtatshëm për përdorim si në fazën e rritjes ashtu edhe në fazën e lulëzimit. I përshtatshëm për kultivimin e tokës.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

Doza e rekomanduar gjatë sezonit të rritjes: 3ml/L

Doza e rekomanduar gjatë lulëzimit: 5ml/L

Ne rekomandojmë përzierjen e produktit me ujë në temperaturën e dhomës për të shmangur luhatjet (zhvendosjet) në pH të tretësirës.Në rast mbidozimi mund të vëreni një zverdhje të lehtë të gjetheve - në këtë rast "shpëlani" (ujë) bimët vetëm me ujë dhe më pas rinovoni lotimin me produktin.