Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Plehrat bazë CANNA Terra Flores 5L - pleh mineral për lulëzimin

CANNA Terra Flores 5L - pleh mineral për lulëzimin

Çmimi: 5,250.00lek
  • Kodi:
    640
  • Pesha:
    5.900 kg

CANNA Terra Flores është një produkt i përshtatshëm për fazën e lulëzimit.

Kjo do ta bëjë shumë më të lehtë për ju rritjen e një bime të shëndetshme dhe të fortë dhe një rezultat përfundimtar të shkëlqyer.Terra Flores është e pasur me mikroelemente kelate, të cilat janë në një formë të arritshme dhe mund të përthithen menjëherë nga bima. Stimulon fillimin e lulëzimit dhe përmban të gjitha substancat dhe përbërësit e nevojshëm për të gjithë fazën e lulëzimit.

Terra Flores mund të përdoret për kultivim të brendshëm dhe të jashtëm në përzierjet e tokës dhe tokës.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

Cilat janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: dritë, ajër, ujë dhe ushqim. Kur bëhet fjalë për të ushqyerit, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një “dietë të ekuilibruar”. Kjo nënkupton një pleh të balancuar siç duhet që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje, të njohur si plehra bazë, të cilët përbëjnë një bazë solide për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund t'i shtohen ciklit të rritjes, por lëndët ushqyese tuaja kryesore janë blloqet ndërtuese të bimëve të shëndetshme të shëndetshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Për periudhën e lulëzimit në kultivimin e tokës:

 

  • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
  • Doza sipas skemës së bashkangjitur. Doza aplikohet sipas tabelës në mililitra/10 l
  • BE-ja në ujin e rubinetit varion ndërmjet 0.9-1.6
  • PH i rekomanduar ndërmjet 5.8-6.2
  • Mesatarisht për 200 L tretësirë ushqyese
  • Vlera NPK: 2-2-4

 

Mbajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të freskët!

Mbajeni larg fëmijëve!