Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues House & Garden Plehrat bazë COCOS A + B 5L - pleh mineral për kokosin

COCOS A + B 5L - pleh mineral për kokosin

Çmimi: 7,778.00lek
  • Kodi:
    620
  • Pesha:
    12.600 kg

Kokos A & B nuk përmban ndonjë agjent të tepërt që nxit ënjtje, siç janë plehrat e forta.

 

Ajo përmban pjesë dhe lëndë ushqyese të cilësisë së lartë, duke përfshirë hekurin EDDHA. Kjo i jep mundësi bimës të thithë shpejt dhe me efektshmëri lëndët ushqyese.

Arritja e efektit optimal: Fibra e kokosit është e njohur për veprimin e saj kapilar. Megjithatë, kultivimi i fibrave të kokainës kërkon një përzgjedhje jashtëzakonisht të saktë të lëndëve ushqyese. HOUSE & GARDEN Coco A & B është një ushqim i ekuilibruar që ka siguruar një pozitë të rëndësishme në treg.

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Sasia: 1 litër për 250 litra, lëndë ushqyese të gatshme për përdorim.

 

Mbushni dy të tretat e enës me ujë. Fillimisht shtoni A dhe përzieni mirë. Më pas shtoni C. Përziejini sërish mirë. Rregulloni vlerën EC: filloni ciklin e rritjes me 1.2 në EC, rriteni gradualisht, duke ndjekur orarin e rritjes deri në fund të lulëzimit dhe përfundoni me 2.0 në EC. Shtoni pH (poshtë) ose pH + (lart) në ushqim për të mbajtur pH të saktë. Mbushni enën deri në majë me ujë. Nëse është e nevojshme, shtoni stimulues për rritjen ose lulëzimin e rrënjëve. Ena juaj e ushqimit është gati për ujitjen tuaj të parë.

 

 

KUJDES! Asnjëherë mos shtoni A dhe B në të njëjtën kohë! Kjo do të çojë në kequshqyerje, zvarritje dhe bllokim. Përdorni vlerat EC të kalibruar dhe matësat e pH.