Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI REFLEKTORËT Tabaka e nisjes Elektrox me llamba CFL 2x55W - reflektor për llambat CFL

Tabaka e nisjes Elektrox me llamba CFL 2x55W - reflektor për llambat CFL

Çmimi: 10,868.00lek
  • Kodi:
    556
  • Pesha:
    3.000 kg

Reflektori i kompletuar me dy llamba CFL 2x55W.

I përshtatshëm për mbirje si dhe për fazën e vegjetacionit dhe rritjes.

Reflektori është një sipërfaqe që reflekton dritën duke përthyer dritën. Funksioni kryesor i reflektorit është të reflektojë dritën në bimët tuaja, duke mbuluar sipërfaqen maksimale dhe duke reflektuar dritën maksimale të emetuar nga llamba e zgjedhjes suaj. , drejtpërdrejt në bimët tuaja.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë