Menu
Profili
Gjuhe

Rhino Skin 1L - stimulues mineral

Çmimi: 4,239.00lek
  • Kodi:
    392
  • Pesha:
    1.150 kg

Rhino Skin është i vetmi suplement silika që është shumë i efektshëm në dërgimin e silicit në bimët tuaja dhe është në formë të lehtë për t'u tretur.

 

Silica është elementi i dytë më i zakonshëm në koren e Tokës. Në natyrë, ajo është një nga mbrojtjet më të forta natyrore të bimëve nga stresi, sepse është kyç për forcimin e mureve qelizore të bimëve.

 

Duke pasur mure të forta qelizore, kërcelli i bimëve të tua do të trashet dhe do të jetë në gjendje t'u bëjë ballë ngjyrave më të rënda.

 

Duke zotëruar mure të forta qelizore, bimët tuaja praktikisht do të qeshin në fytyrën e dëmtuesve, stresit të nxehtësisë dhe mildew pluhur, veçanërisht nëse përdorni Rhino Skin së bashku me stimuluesit e rrënjëve  : Tarantula, Piranha dhe Lëngu Voodoo.Rhino Skin është një produkt shumë i thjeshtë!  që është duke bërë më mirë se çdo shtesë tjetër silika në treg. Rhino Skin mbron bimët nga humbja e tepërt e ujit në kushte të nxehta dhe të thata dhe inkurajon rezistencë më të fortë ndaj sëmundjeve të gjetheve dhe insekteve të tilla si merimanga.

 

 

Përbërësit treten shpejt nga bimët dhe krijojnë një pengesë të efektshme midis bimës dhe dëmtimit të kushteve të mjedisit dhe insekteve.

 

Silikati në përbërje mbartet nga bima në hapësirat midis qelizave të bimës dhe murit qelizor, duke krijuar kështu qeliza bimore rezistente dhe më të shëndetshme. Ai është projektuar gjithashtu për të trajtuar mungesën e kuarcit, i cili në mënyrë të pashmangshme ndodh me përdorimin e hidroponikës si një metodë e kultivimit. Quartz  - një element jetik për rritjen e bimëve dhe gjallërinë, pasi ky element luan një rol të rëndësishëm në ndërtimin e mureve qelizore. Përmbajtja e silicit në tokë dhe rërë është e pamjaftueshme për të përmbushur nevojat e bimëve në rritje. Rhino Skin - unike dhe unike në krahasim me markat e tjera të plehut. Njëzgjidhje për mbrojtjen dhe rezistencën e bimëve tuaja. Rinoceronti përdoret gjatë gjithë ciklit të lulëzimit.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

2 ml për 1 litër tretësirë ushqyese, nga java e parë deri në 6-të e lulëzimit

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM TË NJË