Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Bud Ignitor 1L - stimulues për fillimin e fazës së lulëzimit

Bud Ignitor 1L - stimulues për fillimin e fazës së lulëzimit

Çmimi: 9,185.00lek
  • Kodi:
    388
  • Pesha:
    1.150 kg

Bud Ignitor është një formulë e veçantë e patentuar me përbërës të ekuilibruar në mënyrë të përsosur për ngjyra dhe buds spektakolare! Përdorni Bud Ignitor gjatë dy javëve të para të lulëzimit. Siguron një formë të tretshme të karbonatit të kaliumit, fosfatit të kaliumit, sulfatit të kaliumit.

 

Si rezultat i përdorimit të saj, ju do të rritni ngjyrën dhe miqtë e bimëve tuaja me 30-55%. Ju mund të merrni një bimë nga lart në fund me lule dhe buds! Prandaj, rezultate mbresëlënëse me pak përpjekje! Bud Ignitor u zhvillua posaçërisht për të marrë më shumë ngjyra në një kohë më të shkurtër. Por Bud Ignitor do të ndihmojë për të rritur më shumë ngjyra dhe për të bërë që bimët tuaja me cilësi të lartë të lulëzojnë më shpejt, duke çuar në më shumë prodhim. Madje do të pakësojë kohën e korrjes në përgjithësi, kështu që mund të prodhosh nga gjysma në një korrje shtesë në vit.

 

Kur bimët kalojnë nga rritja vegjetative në lulëzim, ato pësojnë një ndryshim të madh.  Me përdorimin e disa ekstrakteve të algave kafe, sasia e ushqyesve dhe kofaktorëve pronarë në Bud Ignitor do të përmirësojë lulëzimin natyror të luleve tuaja, kështu që ju do të vini re lulëzimin më të shpejtë.


Çfarë mund të prisni nga Bud Ignitor?Prodhimi më i madh i vajrave thelbësore.Më i madh, prodhimi më i lehtë.Nivelet optimale të fosfatit të pastër dhe kaliumit, në mënyrë që të prodhojnë ngjyra më të mëdha dhe më të shpejtë. Përveç kësaj, nga 1/2 deri në 1 korrje për year.As mund të vini re, Bud Ignitor është një nga produktet tona më të thjeshta dhe më të fokusuara. Pa dyshim, ajo që mungon në kompleksitet kompensohet nga shfaqja. Ju jeni të garantuar me ngjyra fitimprurëse dhe në një sasi më të madhe.

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

2 ml për 1 litër tretësirë ushqyese gjatë dy javëve të para të lulëzimit.

 

Bud Ignitor është projektuar posaçërisht për t'u përdorur për të gjitha lëndët ushqyese hidroponike, torfe myshk, fibrat e kokosit dhe lëndët ushqyese të tokës. Bud Ignitor është projektuar për t'u përdorur me të gjitha sistemet hidroponike, aeroponike dhe ujitëse, NFT, sistemet e ujitjes dhe kullimit dhe sistemet e ushqimit të lëngshëm.

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM TË NJË