Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Big Bud 1L - stimulues i peshës dhe vëllimit të ngjyrës

Big Bud 1L - stimulues i peshës dhe vëllimit të ngjyrës

Çmimi: 4,710.00lek
 • Kodi:
  386
 • Pesha:
  1.150 kg

Big Bud është një produkt që nuk ka analog në botë, me një formulë të një lloji. Studime të shumta kanë treguar se përdorimi i Big Bud jep rezultate që janë kryesore në krahasim me plehrat e prodhuesve të tjerë.

 

Arsyeja për këtë është formula specifike me shtimin e aminoacideve dhe raportin e ekuilibruar të fosforit, kaliumit dhe magnezit. Big Bud do të rrisë në mënyrë dramatike madhësinë, vëllimin dhe peshën e lules dhe bud.Ascorbic acid, të gjitha 20 L-formë aminoacide, kalium dhe fosfor janë gjetur në raporte të sakta në Big Bud®, e cila është një lehtësisht të përdorshme, duke ndihmuar për të fortë lëng shtrirje krijuar nga shkencëtarët tanë.

 

Ja çfarë të garantohet kur përdor Big Bud®:

 

 • Më shumë ngjyra
 • Lule më të qëndrueshme
 • Ngjyra më të mëdha, më të rënda dhe më të dendura
 • Formulë e përgatitjes së lëngshme për përzierje dhe absorbim më të lehtë
 • Ngjyrat me vajra më thelbësore, erë më të mirë, , terpenoide, fenolë dhe faktorë të tjerë të fortësisë
 • Rritje e matshme dhe e konsiderueshme e densitetit të të gjithë korrjes dhe çmimit në treg.
 • Ngjyra më e madhe dhe më e trashë
 • Vajra më të domosdoshme
 • Aromë dhe shije më e mirë
 • Lule më tërheqëse
 • Çmimi më i lartë i tregut për lulet
 • Korrje më të mëdha
 • Prodhimi më i madh gjatë javëve të fundit të fazës së lulëzimit.

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Produktet e avancuara të Ushqyesve janë projektuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzimin e bollshëm, bimët më të shëndetshme dhe të korrat më të rënda.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

2 ml për 1 litër për 2 deri në 4 javë lulëzim.

 

Analiza e garantuar: P2O5: 1.0%, K2O: 3%, Mg: 0.7% Përbërësit shtesë: L-Alanine: 0.3% L-Methionine: 0.2% L-Phenylalanine: 0.6% L-Cisteinë: 0.6% L-Proline: 0.7% L-Glutamic: 0.4% L-Serine: 0.4% L-Glicine: 0.7% L-Treonine: 0.3% L-Histidine: 0.4% L-Tryptofan: 0.7% L-Isoleucine: 0.9% L-Tyrosine: L-3. arginine: 0.8% Acid L-Aspartik: 0.4%

 

PËR TË LLOGARITUR SASITË E SAKTË TË LËNDËVE USHQIMORE, MUND TË PËRDORNI LLOGARITESIN SPECIALE PËR NJË DOZIM