Menu
Profili
Gjuhe

Hygrozyme 1L- suplement enzimë

Çmimi: 5,728.00lek
 • Kodi:
  197
 • Pesha:
  1.100 kg

Hygrozyme është një produkt që është rezultat i një pune mbi 10 vjeçare në fushën e bioteknologjisë.

Çfarë mund të bëjë Hygrozyme për bimën tuaj? Më shumë se sa mendoni!

Formula e enzimës së Hygrozyme mbahet rreptësisht sekrete. Është zhvilluar në bazë të një procesi të patentuar të biofermentimit , të përdorur nga të gjithë përbërësit natyralë dhe natyralë që ruajnë mikroflorën e favorshme në tokë, enzimat e lira dhe zinxhirët komplekse të aminoacideve.

Sipas zhvilluesve të produktit - Sipco Industries, Hygrozyme është "përparimi më i madh në kopshtari në dekadën e fundit". Ai përfshin të gjitha përfitimet dhe mundësitë që ofrojnë produkte të tjera enzimatike në treg, duke shtuar shumë më tepër vlerë dhe cilësi.

Dhe e gjithë kjo - në një formulë të fuqishme. Rezultatet e prekshme të përdorimit të Hygrozyme janë rezistenca e fortë dhe sistemi imunitar i bimës, statusi i lartë i jetës dhe korrja e bollshme.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

 100% органичен, без бактерии, уникален комплекс от компоненти и  ензимна формула. Единствен по рода си, в света!

 

 • Hygrozyme е лесен за използване, безопасен и нетоксичен.
 • Винаги се смесва с вода, и се прилага по начина по който имате нужда.
 • Неутрален  към всички градински продукти органични или неорганични, така че може да се изпозлва без проблем.
 • МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН  ВЪВ ВСИЧКИ ЕТАПИ ОТ РАЗВИТИЕТО И ПРЕДИ ТОВА.
 • размножаване, цъфтеж и почти до прибирането на реколтата (две седмици преди това)
 • За да получите по-добри  резултати се препоръчва да се използва Hygrozyme с всяко поливане.

 

 

С използването на Hygrozyme растението Ви ще си набави следните безкрайни предимства:

- Растението ще има по-бърз цикъл на растеж!

- Hygrozyme ще увеличи значително реколтата

- Растенията ще бъдат по-здрави и качествени

- Помага да растат по-здрави и по-силни корени

- Ще увеличи обема и зеленината на цвета

- Растенията ще могат да се възползват от подобряването  на здравето на почвата и микробната дейност

- Растенията ще имат повече хранителни вещества

- Hygrozyme ще намали риска от загуба на реколтата

- Hygrozyme действа анти-стресово

- По-бързо разгражда мъртвите обвивки

- Hygrozyme ще помогне за усвояването на хранителните вещества по-лесно и по-бързо

- Това ще помогне за предотвратяване и борба с болестите

- Ще намали съдържанието на конкурентни вещества  (като водорасли)

Ще удължи срока на годност

- Hygrozyme помага за запазването на отрязаните цветя, да виреят по-дълго време.

ЗАПОМНЕТЕ! Hygrozyme не убива нищо. За да бъде по-ефективен трябва да се използва преди мъртвата материя да се развие и да се “хване” върху повърхности.

Тъй като Hygrozyme е единственото известно на пазара решение, което може да се използва във връзка с воден прекис с милиони части от 1-2% разтвор, някои използват тази комбинация за да чисти и стерилизира корените.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ЕТАПИ НА РАЗВИТИЕ:

 

Използване от началото до края на цикъла на растеж: 2 - 2.5мл на 1л

 

Разбивка на мъртвите корени, за подмладяване на почвата: 2.5 – 3.75мл на 1л

 

Опазване на чисти корени в хидропонната парникова система: 2 – 2.5мл на 1л

 

За големи коренови системи: 2 – 2.5мл на 1л

 

Ускоряване на растежа, веднага след поникването на семената: 1.5мл на 1л

 

Използва се като чистител на листата, за да подпомага спирането на развитието на листните заболявания (т.е. брашнеста мана) 1.5мл на 1л

 

25-50% спестявава време (по-кратък цикъл на растеж)