Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Plehrat bazë Bio Grow 10L - pleh organik për rritje

Bio Grow 10L - pleh organik për rritje

Çmimi: 8,845.00lek
  • Kodi:
    355
  • Pesha:
    12.800 kg

Bio Grow është një produkt 100% organik për të gjitha llojet e plantacioneve të frutave, perimeve, barit dhe shkurreve për rritjen e harlisur dhe të bollshme gjatë fazës vegjetative dhe për ushqim gjatë lulëzimit.

 

 

Kjo formulë e fuqishme është një zgjidhje e plotë për bimët tuaja, pasi përmban gjithçka që u nevojitet. Bio rritja punon duke aktivizuar mikroflorën e tokës, e cila nga ana e saj ndihmon për të rritur rritjen vegjetative  dhe për të ndërtuar një sistem rrënjësh të shëndetshme dhe në mënyrë të shkëlqyer funksionuese. Me një përqendrim të lartë të azotit është më e përshtatshme për përdorim gjatë fazës vegjetative të zhvillimit dhe është ideale për përdorim afatgjatë  të barishteve dhe perimeve me gjethe. Megjithatë, ai mund të zbatohet gjatë gjithë periudhës së rritjes së të gjitha  dhe përdoret nga shumë kultivues si tonik gjatë fazave të lulëzimit dhe pjellorisë.

 

 

Karakteristikat e Bio Grow përfshijnë:

 

  • Përqendrim i lartë azoti për rritje të fuqishme vegjetative
  • Shumë elementë gjurmësh, sheqerna, vitamina dhe acide humike për bimë të shëndetshme
  • Zgjidhje e plotë organike në formë toroje e bërë tërësisht nga ekstrakti i brumbullit të sheqerit
  • Ideale për bujqësinë organike

 

 

Bio rritja është e përshtatshme për të gjithë tokën mixtures.It mund të përdoret gjatë gjithë fazës së zhvillimit. Megjithatë, aplikimi i saj duhet të fillojë kur formësojnë petalet e para të bimëve tuaja (zakonisht kur ato janë rreth 10-15cm të larta).

 

Bio grow përmban ekstraktin e panatyrshme të sheqerit dhe pasurohet me 70 elementë gjurmësh, sheqerna natyrore, acide humike, algat dhe vitaminat B1, B2, C dhe E

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

2-4 mL/L me çdo lotim. Përjashtimi i vetëm nga kjo është kur përdorni tokë të përzier Bio Grow me BioBizz All, me ç'rast aplikohet përsëri me çdo ujitje, por në një dozë prej 1mL/L.

 

Vlera NPK: 4 -3-6;

pH: 5.5;

EC: 1.3

Përdorimi i rekomanduar gjatë lulëzimit përveç Bio-Bloom dhe Top-Max.

Shkundni mirë para përdorimit! Ruani në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Përzierja paraprake e produkteve organike nuk rekomandohet, pasi ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!