Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Urtimax 1L - stimulues organik i rritjes

Urtimax 1L - stimulues organik i rritjes

Çmimi: 1,972.00lek
  • Kodi:
    351
  • Pesha:
    1.200 kg

Urtimax rrjedh nga fermentimi i hithrës në ujë dhe ofron ushqim dhe mbrojtje të shkëlqyer të bimëve.

Hithra është shumë e pasur me silikon dhe hekur, si dhe me azot, kalium, magnez, elementë gjurmë në formë organike, enzima dhe ultramikroelemente. Stimulon sistemin imunitar të bimëve, duke rritur rezistencën ndaj insekteve dhe sëmundjeve. Stimulon rritjen kundër zverdhjes dhe mungesa e mineraleve rrit elasticitetin.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

General Organics ofron një gamë të plotë të plehrave bimore me cilësi të lartë dhe suplementeve ushqimore. Çdo produkt në linjë jep mundësinë për të pasuruar kopshtin tuaj.General Organics përfaqëson angazhimin tonë serioz ndaj qëndrueshmërisë, cilësisë dhe inovacionit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Lotim: 50ml / 1L

Spërkatje: 2ml / 1L

Për të gjitha bimët dhe të gjitha fazat e rritjes. Mund të kombinohet me të gjithë lëndët ushqyese/plehrat, mund të përdoret në hidroponikë si dhe në çdo substrat dhe në kopshtin tuaj.