Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues General Organics Pro Organic Grow 500ml - pleh organik për rritje

Pro Organic Grow 500ml - pleh organik për rritje

Çmimi: 1,314.00lek
  • Kodi:
    340
  • Pesha:
    0.683 kg

Seritë Pro Organic janë plehra bazë të krijuar për të përmbushur të gjitha nevojat komplekse të bimëve tuaja në çdo fazë të zhvillimit të tyre.

Përbërësit e tyre janë plotësisht organikë, përmbajnë ekstrakte bimore, alga deti dhe më shumë. Pro organic përmirëson në mënyrë aktive zonën rreth rrënjëve të bimëve duke ushqyer mikroorganizmat që jetojnë në harmoni me bimët tuaja. Pro organike janë ideale për çdo lloj bime.

Pro Organic Grow   është projektuar për të mbështetur dhe përmirësuar rritjen vegjetative përmes një diete specifike që stimulon zhvillimin e bollshëm të rrënjëve dhe gjetheve. Me ushqimin e duhur ne krijojmë një bazë të fortë për lulëzimin. BioThrive Grow u jep një fillim të fortë të gjitha bimëve. I përshtatshëm për hidroponikë, aeroponikë, kokos, bioponikë dhe tokë.

Pavarësisht nëse jeni duke parë tokën, arrë kokosi ose hidro, ne shpesh i marrim si të mirëqenë lëndët ushqyese bazë dhe kryesisht fokusohemi në produkte të tilla si stimuluesit PK, përforcuesit, stimuluesit dhe suplementet. Por lënda ushqyese kryesore është baza që kërkon bima juaj në fazat e hershme të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje sesa i kushtojmë ne.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikacion:

 

- Për bimët e reja: 2,5 mL / 10 L

- Për rritje: 15 mL / 10 L