Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Hess Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Super Vit 100ml - vitamina dhe aminoacide

Super Vit 100ml - vitamina dhe aminoacide

Çmimi: 4,635.00lek
  • Kodi:
    243
  • Pesha:
    0.500 kg

Përzierje e koncentruar e 15 vitaminave dhe 10 aminoacideve që përmirësojnë metabolizmin dhe shëndetin e përgjithshëm të bimëve, për rritjen e fuqishme dhe lulëzimin e bollshëm.

 

 

I përshtatshëm për të gjitha bimët dhe të gjitha metodat e aplikimit. SuperVit është një përzierje e 15 vitaminave dhe 10 aminoacideve që luajnë një rol të rëndësishëm në bimë.  Vitaminat dhe aminoacidet (substancat vitale) janë blloqe ndërtimi dhe biokatalystë në metabolizmin e përgjithshëm.  Me SuperVit, bimët marrin lëndë ushqyese të rëndësishme në një formë të gatshme  .  Kjo kursen kohë dhe një pjesë të madhe të energjisë së bimës, e cila mund të shpenzohet në një mënyrë shumë më të dobishme për të.

 

Bimët mund të furnizohen me këta përbërës të mineraleve, por me HESI SuperVit  ju i merrni ato në një formë të gatshme aplikimi. Kjo kursen kohë dhe energji nga ajo e bimës. Energjia e bimës është e lidhur me përmirësimin e rritjes dhe rezistencën optimale dhe natyrore të bimës.  SuperVit aktivizon rritjen e dyfishtë si dhe hormonet e rritjes, prandaj është i përshtatshëm për të gjitha periudhat e ciklit të rritjes.Bimët janë  më të shëndetshme kur SuperVit kujdeset për to! Prodhoni gjithnjë e më shumë ngjyra të fuqishme!!

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Hesi janë projektuar për të nxitur rritjen e bimëve dhe për të rritur rendimentet duke integruar përbërje optimale të vitaminave që synojnë çdo fazë të ciklit jetësor të bimëve

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Duke përdorur SuperVit:

 

SuperVit përdoret gjatë gjithë ciklit jetësor të bimëve. Përzihet me ujë për ujitje ose spërkatje.

 

Dozimi:

  • 1 pikë SuperVit për 4,5 L ujë (= 1ml për 45L)
  • Mos e mbidozoni
  • I përshtatshëm për të gjitha mjediset bimore