Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Vita Race 250ml - suplement vitaminash

Vita Race 250ml - suplement vitaminash

Çmimi: 1,904.00lek
  • Kodi:
    378
  • Pesha:
    0.340 kg

Plagron Vita Race është një spërkatës ushqyes, i aplikueshëm gjatë gjithë sezonit të rritjes, si dhe gjatë tre javëve të para të lulëzimit.

I siguron bimës të gjitha aminoacidet e nevojshme, elementët gjurmë, mineralet natyrore dhe hormonet e rëndësishme natyrore që përshpejtojnë rritjen dhe e përgatisin bimën për lulëzim të bollshëm dhe të fuqishëm. Vita Race gjithashtu rrit rezistencën ndaj ndikimeve negative të jashtme, si garanci për rritjen e bimëve të shëndetshme dhe të forta.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Plagron janë lëndë ushqyese dhe suplemente me cilësi të lartë. Plagron ofron një gamë të plotë të lëngjeve për prodhuesit organikë.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

Shtoni jo më shumë se 5 ml Vita Race për 1 litër ujë (1: 200).

Çdo javë, spërkatni bimën me këtë tretësirë ushqyese deri dhe duke përfshirë javën e tretë nga fillimi i lulëzimit. Për rezultate optimale, aplikoni një sasi të mjaftueshme derisa të jeni të sigurt se lëngu fillon të pikojë dhe rrjedh nga gjethet.

  • Shkundni mirë para përdorimit!
  • Tretësira që rezulton është e qëndrueshme për 24 orë pas përgatitjes.