Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Biobizz Plehrat bazë Fish Mix 1L - pleh organik për rritje

Fish Mix 1L - pleh organik për rritje

Çmimi: 1,314.00lek
  • Kodi:
    180
  • Pesha:
    1.150 kg

FishMix për rritje optimale

 

 

FishMix është një pleh tërësisht organik, i projektuar kryesisht për përdorim gjatë fazës së rritjes, por gjithashtu mund të përdoret gjatë fazës së lulëzimit nga zhvillimi i bimëve. Ajo punon duke stimuluar mikroorganizmat në tokë, e cila nga ana e vet rrit marrjen e lëndëve ushqyese nga bimët dhe përshpejton rritjen e tyre. FishMix rrjedh tërësisht nga emulsioni i peshkut i prodhuar në mënyrë organike dhe ekstrakti i brumbullit të sheqerit. Duke qenë se një pjesë e madhe e saj prodhohet nga peshku ka një erë të mprehtë, prandaj preferohet për kultivimin e jashtëm.

 

Si një nga plehrat e para organike të prodhuara në Holandë, Fish Mix gradualisht ndërtoi një reputacion ndërkombëtar si një pleh i jashtëzakonshëm në rritje.  Edhe me tregun e sotëm konkurrues, ajo konsiderohet ende një nga prodhimet më të mira organike atje.

 

 

Me një raport NPK prej 5-1-4, Peshku Miks  është kryesisht i destinuar për përdorim gjatë fazës së rritjes vegjetative,  por gjithashtu mund të përdoret gjatë gjithë lulëzimit për të nxitur masën e gjetheve. Ajo gjithashtu mund të përdoret për ujitjen e tokës, dhe si një spërkatës gjethesh dhe nuk përmban asnjë additiv kimik.

 

Përzierja e peshkut rrjedh tërësisht nga një emulsion organik peshku nga Deti i Veriut dhe ekstrakti i amidonit të brumbullit të sheqerit.

 

Peshku Mix punon duke rritur rritjen e organizmave të dobishme në tokë, e cila nga ana e vet rrit lëndët ushqyese në dispozicion dhe ndihmon për të përshpejtuar rritjen e bimëve tuaja.  Ajo mund të përdoret për të pasuruar tokat e vjetra ose të dobëta të cilësisë.

 

Karakteristikat kryesore të Fish Mix përfshijnë:

 

  1. Pleh perimesh plotësisht organike
  2. Stimulon mikrobet dhe përshpejton rritjen vegjetative
  3. Mund të përdoret si spërkatës
  4. Produkt i prodhuesit kryesor hollandez bio BioBizz

 

Prodhuesit organikë priren të zgjedhin nga dy plehërues kryesorë të rritjes - BioBizz Grow dhe BioBizz Fish Mix. Të dyja janë të mëdha për stimulimin e aktivitetit biologjik në tokë, rritjen e shëndetshme dhe zhvillimin. Ne rekomandojmë me forcë Fish Mix, e vetmja pengesë është aroma e mprehtë. Nëse keni ndërmend të përdorni Fish Mix brenda, sigurohuni që të keni ajrosje të mirë. Në përgjithësi, Fish Mix është një nga produktet më të mira organike.

 

FishMix është ekuivalenti i Biobizz Bio Grow, kështu që këta plehërues bazë të rritjes nuk duhet të përdoren së bashku në mënyrë që të mos marrin ri-fekondimin e azotit.

 

Qoftë nëse jeni duke parë tokën, arrën e kokosit apo hidro, ne shpesh marrim lëndët ushqyese bazë për të mirëqena dhe kryesisht përqendrohemi në produkte si përforcuesit PK, përforcuesit, stimulantët dhe shtesat. Por ushqyesi kryesor është baza që kërkon bima juaj në fazat e para të jetës së saj - kështu që ndoshta meriton më shumë vëmendje se sa ne i japim.

 

Çfarë janë plehrat bazë?

 

Bimët kanë nevojë për shumë gjëra të ndryshme për t'u rritur: drita, ajri, uji dhe ushqimi. Kur bëhet fjalë për ushqimin, ashtu si njerëzit, bimët kanë nevojë për një «dietë të ekuilibruar». Kjo nënkupton një pleh të ekuilibruar siç duhet që përmban të gjitha elementet thelbësore për rritjen, të njohur si plehra bazë, të cilat formojnë një bazë të fortë për rritjen e shëndetshme të bimëve. Të gjitha llojet e stimuluesve mund të shtohen në ciklin e rritjes, por ushqyesit tuaj kryesorë janë blloqet ndërtuese për bimë të shëndetshme.

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dozimi:

 

Fish-Mix mund të përdoret gjatë gjithë zhvillimit të bimëve.Megjithatë aplikimi i tij duhet të fillojë kur të formohen petalet e para të bimëve tuaja (zakonisht kur ato janë rreth 10-12 cm të larta).

Fish-mix është i përshtatshëm si për kopshte të jashtme ashtu edhe për serra.
Fish-mix mund të aplikohet edhe si spërkatje gjethesh në një dozë 1-2ml/L (1-2 herë në javë), deri në javën e dytë të lulëzimit.
për ujitje: 1-4 mL / L

 

Vlera NPK: 5-3-4

pH: 5.7; EC: 1.4


Shkundni mirë para përdorimit! Ruani në një vend të freskët dhe të errët, jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake!

Përzierja paraprake e produkteve organike nuk rekomandohet sepse ato fillojnë të fermentohen nëse lihen më shumë se 24 orë!