Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi DHE Plagron Grow Mix 50L - Tokë e pasuruar

Plagron Grow Mix 50L - Tokë e pasuruar

Çmimi: 2,265.00lek
  • Kodi:
    132
  • Pesha:
    15.200 kg

Grow-Mix është një përzierje toke e gatshme për përdorim që është pasuruar paraprakisht!

Plagron Grove-mix është një përzierje e llojeve më të mira, të zgjedhura me kujdes të torfe! Ai përmban lloje të ndryshme fibrash, të cilat çojnë në lehtësi dhe nivele të oksigjenit, të cilat mund të priten vetëm nga Plagron . Prania e shumë komposteve unike të krimbave të Kalifornisë siguron rritje të fortë të bimëve dhe rrit mbajtjen e ujit.Përmban (ndër të tjera) torfe të bardhë, torfe baltike, fragmente torfe të bardhë irlandeze, torfe myshk, torfe të zezë, pleh krimbash të Kalifornisë, plehra organike, etj. Përzierjet me torfe të bardhë me cilësi të lartë përdoren për të siguruar lehtësinë e mjedisit.Përmban plehra për 2 javët e para.

pH: 6-7

EC: 1,0 - 1,5 mS / cm

NPK: 12-14-24

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Mjedisi në rritje është një nga elementët kryesorë në rritje! Metoda e kultivimit të tokës është një nga metodat më të sigurta, në rezultatet e shkëlqyera të së cilës mund të mbështeteni gjithmonë.