Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E KOMBINUARA PËR FAZAT TË RRITJES DHE LULEZIMIT Sylvania 250W Grolux - llambë për rritje dhe lulëzim

Sylvania 250W Grolux - llambë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 3,217.00lek
 • Kodi:
  851
 • Pesha:
  0.150 kg

Putrat e kombinuara të natriumit të Sylvania janë një nga më të përdorurat në rritje

 

 

Ata kanë përmirësuar rrezatimin si në spektrin blu ashtu edhe në atë të kuq, gjë që rrit efikasitetin e fotosintezës dhe stimulon lulëzimin edhe më intensivisht. E aplikueshme në çdo fazë të jetës së bimëve. Niveli i jashtëzakonshëm i performancës falë strukturës së përmirësuar të trupit të llambës. Për përdorim si ndriçim artificial primar ose dytësor për bimët. Rekomandohet për përdorim në serra

 

 

 • Lidheni me rrjetin elektrik nëpërmjet një mbytjeje të përshtatshme
 • Vendoseni të paktën 40 cm nga majat e bimëve
 • Priza E40
 • Amperazhi: 4A
 • Prodhimi i dritës: 34,000 Lm,
 • Jeta: 24,000 orë
 • Temperatura e ngjyrës: 2050K
 • Temperatura e rekomanduar e ambientit: 25°C

 

 

Për të përdorur efikasitetin maksimal të llambave të natriumit, rekomandohet të mos përdorni më shumë se një vit.

 

 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. Llambat e kombinuara lëshojnë dritë të kuqe dhe blu, duke i bërë ato një burim drite të përshtatshëm si për fazën e lulëzimit ashtu edhe për fazën e lulëzimit dhe dhe për fazën e rritjes.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
ВНИМАНИЕ: Тези инструкции трябва да бъдат спазвани за да се избегнат възможни наранявания, повреди или аварии.Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.
 
 
 
 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  Използвайте само дросел одобрен от UL и CSA.
 • Пазете лампата от директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурната промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.
 • Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  Това е лампа с вакуумна изолация и може да се спука.  
 • Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. 
 • Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 
 
   Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 
 

Лампата е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.