Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi NDRIÇIMI LLAMPAT LLAMPAT E KOMBINUARA PËR FAZAT TË RRITJES DHE LULEZIMIT Lumatek 600W HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

Lumatek 600W HPS - llambë për rritje dhe lulëzim

Çmimi: 6,536.00lek
 • Kodi:
  948
 • Pesha:
  0.150 kg

Lumatek ka lançuar serinë e re të llambave HID të kopshtit.

 

 

Të sintonizuar me frekuencën ultra të lartë të funksionimit të çakëlleve elektronike Lumatek, përbërësit e llambës janë përforcuar gjë që i bën ata shumë më të fortë dhe për këtë arsye ndriçimi siguron një nivel të lartë fotosinteze dhe rrezatimi aktiv nxit rritjen e shëndetshme të bimëve . Këto llamba kanë vula të përforcuara dhe hark të përforcuar për të siguruar që ato do të sigurojnë performancë afatgjatë me emetim të qëndrueshëm të lumenëve në dalje.Llampa natriumi, spektri i dyfishtë 600W (fazat e rritjes dhe lulëzimit).

 

 

Specifikimet kryesore / veçoritë e veçanta:
 
 • Llamba: TD46
 • Tensioni: 230V 50Hz
 • Rryma (A): 6.2
 • Faktori i fuqisë: 0.92
 • Jeta në orë: 24000
 • OMT (K): 2100
 • Efikasiteti i dritës (LM / W): 150
 • Fluksi i ndritshëm (LM): 90000
 • PAR (mikromole / sek): 1000
 
 

Rritja, frutat, qëndrueshmëria dhe madje edhe koha e lulëzimit të bimëve varen plotësisht nga drita që marrin. Cilësia dhe intensiteti i dritës, si dhe kohëzgjatja e ndriçimit janë jashtëzakonisht të rëndësishme! Ndërtimi i sistemit të duhur të ndriçimit do t'ju garantonte rezultate të shkëlqyera. Llambat e kombinuara lëshojnë dritë të kuqe dhe blu, duke i bërë ato një burim drite të përshtatshëm si për fazën e lulëzimit ashtu edhe për fazën e lulëzimit dhe dhe për fazën e rritjes.

 

Няма наличност
Shtoje tek Lista e deshirave
ВНИМАНИЕ: Тези инструкции трябва да бъдат спазвани за да се избегнат възможни наранявания, повреди или аварии. Производителят на тази лампа не носи отговорност за неизправности, повреди, изгаряния или пожари възникнали от неспазване на следните инструкции.
 
 
 
 • Ползвайте лампата със съвместимо електрическо оборудване.  Използвайте само дросел одобрен от UL и CSA.
 • Пазете лампата от директен контакт с дъжд, киша или сняг за да избегнете счупване от температурната промяна.
 • Монтирайте лампата стабилно, но без прекомерна сила в поставката, за да се редуцират вибрациите.
 • Не използвайте прекомерна сила, за да не се счупи крушката.  Това е лампа с вакуумна изолация и може да се спука.  
 • Заменете крушката ако тя е надраскана, пукната или повредена.
 • Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. 
 • Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 
 
   Изключете лампата и я оставете да се охлади преди местене за да се избегне евентуален електрически удар или изгаряне.Като мярка за безопасност носете очила при монтирането или демонтирането на лампата. Сменяйте лампата на края на жизненият й цикъл.
 
 
 
 

Лампата е обезпечена с гаранция за дефекти за период от 1 година от датата на покупката. По време на този период, уредът може да бъде върнат на продавача с доказателство за покупка(касов бон). При установяване на дефект,  ще бъде ремонтиран или заменен.

Тази гаранция НЕ покрива злоупотреби при употреба на уреда, случайни повреди(изтърване, намокряне), ремонт от неоторизирани лица.