Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients ADITIVE TE TJERA Sensi Cal Mag Xtra 250ml - suplement kalciumi dhe magnezi

Sensi Cal Mag Xtra 250ml - suplement kalciumi dhe magnezi

Çmimi: 942.00lek
  • Kodi:
    944
  • Pesha:
    0.300 kg

Nëse vëreni gjethe të zverdhura ose rritje të ngadaltë në bimët tuaja, nëse po, përdorni Advanced Nutrients Sensi Cal Mag Xtra (4-0-0)!

 

 

 
Ai përmban kalcium të shtuar (Ca), magnez (Mg) dhe hekur (Fe) që të korrat tuaja kanë nevojë për të lulëzuar. Projektuar posaçërisht për përdorim me të gjitha sistemet hidroponike dhe mediumet e rritjes.
 
 
 
Përfitimet:
 
 
• Përbërje e saktë dhe e qëndrueshme
• Përmban raportet e sakta (Ca), (Mg), (Fe) që u duhen bimëve
• Ofron rezultate të shkëlqyera!
• Ndihmon bimët të jenë më të forta dhe më produktive!
• Krijuar nga specialistë hidroponikë për specialistë hidroponikë
 
 
 
Produktet Advanced Nutrients janë krijuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzim të bollshëm, bimë më të shëndetshme dhe korrje më të rënda.
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Si të përdorni:
 
 
- Hidroponikë: Përdorni 2 ml për litër për të eliminuar deficitin. Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
- Spërkatja e gjetheve: Përdorni 2 ml për litër. Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
- Si pjesë e programit të rregullt ose për të korrigjuar mangësitë ushqyese:
Përzieni 2 ml për litër Përsëriteni pas 1 jave nëse është e nevojshme.
 
 
Përbërësit: nitrat kalciumi, hekur EDTA, nitrat magnezi, mangan dhe zink EDTA EDTA.