Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi AJERIMI DHE KLIMA FILTRAT Ø125 - 765 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Ø125 - 765 m3 / h Rhino Pro - filtër karboni për pastrimin e ajrit

Çmimi: 14,500.00lek
  • Kodi:
    929
  • Pesha:
    7.700 kg

Ndryshe nga filtrat e tjerë të hidrokarbureve, me një jetëgjatësi prej 9-18 muajsh, Rhino Pro siguron mbi dy vjet efikasitet të lartë.

 

Hidrokarburet e përdorura në to janë minuar në Australi dhe kanë cilësitë më të larta. Poroziteti i lartë i substancës aktive dhe struktura e cilindrit të aluminit mundësojnë një filtër cilësor më kompakt dhe më të lehtë krahasuar me të tjerët dhe ofrojnë rezultate të shkëlqyera edhe në rrjedhën maksimale të ajrit.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
  • Gjatësia: 600 mm
  • Diametri: 225 mm
  • Fllanxha: 125 mm
  • Produktiviteti optimal: 765 m³ / orë