Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Mineral Magjike / Silikat 1kg - elementë gjurmë

Mineral Magjike / Silikat 1kg - elementë gjurmë

Çmimi: 1,744.00lek
  • Kodi:
    920
  • Pesha:
    0.721 kg

Silicati është një element veçanërisht i rëndësishëm për bimët e rritura, veçanërisht kur substrati ynë i punës është hidroponikë uji dhe aeroponikë.

 

 

Silikate është perceptuar si një element thelbësor për shumicën e bimëve. Silicate përmban shtresa të substancave organike të transformuara biologjikisht, plus argjilë të formuar natyralisht  silikate .    u formua argjila prej silikoni. Përmirëson shkëmbimin jon të zgjidhjes ushqimore, stabilizon pH dhe mbron nga mbingjijimi.

 

Avantazhet:

 

 

  • Koloidet natyrale të Silicate përmirësojnë kapacitetin për të shkëmbyer  cations me zgjidhje ushqimore.
  • Stabilizon pH e zgjidhjes ushqimore dhe rrit përçueshmërinë, e cila zvogëlon stresin për bimët që rriten shpejt.
  • Mbron nga toksiciteti i metaleve të rënda.

 

Siliati nuk është pleh dhe duhet përdorur së bashku me plehrat, në mënyrë që bimët të rriten siç duhet.

 


E RËNDËSISHME:


MAGJIA MINERALE DHE MIKROORGANIZMAT

 

në HYDROPONICS:

 

Në hidroponikë, evitoni përdorimin e Silicate me mikroorganizma (BM & SubCulture), pasi që në ujë silikoni tretet në silikate, gjë që ngadalëson zhvillimin e kolonive dobiprurëse që përmbahen në këto produkte dhe të ngjashme.

 

c) DHEU:

 

Kur përzihet në formë pluhuri, shumëllojshmëria e gjerë e elementeve të përfshira në Silicate stimulon rritjen e mikroorganizmave dobiprurës dhe ndihmon në krijimin e një mjedisi natyror për bimët jashtëzakonisht të shëndetshme.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Bërë nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë fertilizuesit tampon më të ekuilibruar, pH në dispozicion. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqimore për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe prodhime të përmirësuara.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
 
 
Kundër kalbjes së filizave dhe prerjeve - 1 lugë. rreth kërcellit
 
Si një shtesë minerale dhe kundër mykut - 1-2 lugë gjelle. për bimë