Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Plagron Sugar Royal 500ml - stimulues i lulëzimit

Sugar Royal 500ml - stimulues i lulëzimit

Çmimi: 3,939.00lek
  • Kodi:
    891
  • Pesha:
    0.600 kg

Plagron Sugar Royal është një stimulues organik shumë i fuqishëm që është i përbërë nga aminoacidet. Kombinimi i përbërësve rrit prodhimin e klorofilit dhe rrit nivelin e sheqerit në bimë.

 

 

 

Disa nga aminoacidet në Plagron Sugar Royal  do t'i bëjnë bimët tuaja të reagojnë sikur do të thahen dhe do të përpiqen natyrshëm të mbrohen në mënyrën më të mirë duke rritur prodhimin e sheqerit.  Rritja e nivelit të sheqerit do të çojë në një kulturë më të ëmbël për t'u shijuar me një aromë shumë më të fortë.

 

 

 

Nëse dëshironi rezultatet më të mira të mundshme nga bimët tuaja, ne rekomandojmë fuqishëm përdorimin e Plagron Sugar Royal gjatë fazës së lulëzimit të bimëve tuaja, kombinuar me Plagron Green Sensation, një stimulues i fuqishëm i luleve që përmban enzima dhe një dozë shtesë të fosforit organik dhe kaliumit, për rezultate optimale.

 

 

 

- Përshpejton dhe stimulon rritjen dhe lulëzimin

- Rrit rezistencën e bimëve

- Stimulon prodhimin e gjetheve

- Aromë dhe shije më të mirë.

- Pesha më e madhe

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Plagroni është lëndë ushqyese dhe suplemente të cilësisë së lartë. Plagron ofron një gamë të plotë lëngjesh për bio-prodhuesin.

 

 

 

 
- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dosage dhe administrate:

 

 

 

Shkundu mirë para përdorimit!

 

 

Shtoni deri në 2 ml sheqer Royal për litër ujë (1:500) një herë në javë.

 

 

 

Në fazën e rritjes: në dy ose më shumë javë, filloni në javën e tretë të rritjes gradualisht, deri në një javë para përfundimit të fazës së lulëzimit. Nëse nuk ka fazë të rritjes, atëherë filloni menjëherë deri në një javë para përfundimit të lulëzimit.

 

 

 

Përbërja:

 

Ujë, aminoacide (alaline, arginine, asparagine, cysteine, glutamine, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine). Pleh organik NPK (9-0-0). 8,5 % azot total (N), nga të cilat 8,5 % është azot i lidhur organikisht.