Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Canna Stimulues për rritjen dhe lulëzimin Canna AkTRivator 10g - suplement për mbrojtje nga sëmundjet e tokës

Canna AkTRivator 10g - suplement për mbrojtje nga sëmundjet e tokës

Çmimi: 1,972.00lek
  • Kodi:
    881
  • Pesha:
    0.020 kg

Canna AkTRivator është një produkt natyral dhe organik që mbron bimët tuaja nga sëmundjet e tokës.

 

 

Gjithashtu AkTRivator stimulon rritjen e rrënjëve dhe rrënjëve lint.It është e përshtatshme si për bimët e reja ashtu edhe për ato më të vjetra.  AkTRIvator mund të përdoret me të gjitha metodat e kultivimit.

 

CANNA Aktrivator mbron bimët me rritje të shpejtë nga sëmundjet në tokë që ndodhin shpesh në bimët e reja. Organizmat e   tokës që shkaktojnë sëmundje  mund të ngadalësojnë rritjen dhe zhvillimin e bimëve më të mëdha, edhe nëse bimët kanë një pamje të shëndetshme.

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

CANNA është e njohur ndërkombëtarisht si një lider botëror në ushqimin dhe rritjen e bimëve tuaja të preferuara në arrë kokosi, hidroponike dhe tokë. Çdo produkt CANNA është projektuar me kujdes për t'ju ofruar rendimentin më të madh të mundshëm.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Dosage:

 

Shkrini 1 gram në 1 litër ujë. Kjo është e mjaftueshme për rreth 30 bimë.

 

Aplikoje para ose gjatë mbjelljes, rimbjalljes ose kur i merr me dorë prerjet.