Menu
Profili
Gjuhe

Mulli druri 10cm

Çmimi: 848.00lek
  • Kodi:
    858
  • Pesha:
    0.177 kg

Ky mulli "Party Size" është prej druri të fortë dhe është i cilësisë më të lartë

Versioni "Plain Polished" . Me dhëmbë kunj çeliku .

Në dy pjesë me Ø 100 mm

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë