Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues Advanced Nutrients Stimuluesit e lulëzimit Carbo Load 1L - suplement karbohidratesh

Carbo Load 1L - suplement karbohidratesh

Çmimi: 2,900.00lek
  • Kodi:
    839
  • Pesha:
    1.150 kg

Nëse doni bimë energjike dhe aktive - keni nevojë për Advanced Nutrients CarboLoad . Ky produkt i lëngshëm i lehtë për t'u përdorur u siguron bimëve tuaja karbohidrate të thjeshta dhe komplekse, duke siguruar shëndet dhe energji!

Duke siguruar energji në një formë të lehtë dhe të shpejtë për t'u thithur, Carbo Load Liquid stimulon shëndetin e bimëve dhe predispozon për lulëzim të bollshëm.

Stimuluesit e rritjes dhe lulëzimit sigurojnë një dozë shtesë të lëndëve ushqyese dhe elementëve gjurmë në ushqimin bazë (plehu bazë). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor pasi përmirësojnë bazën dhe falë kësaj ju merrni rezultatet e shkëlqyera që prisni.

Produktet Advanced Nutrients janë krijuar posaçërisht për rritjen e shpejtë të bimëve tuaja, për lulëzim të bollshëm, bimë më të shëndetshme dhe korrje më të rënda.

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë
Aplikacion:
Përzihet 2 ml për litër Përdoret në çdo lotim gjatë fazës së lulëzimit.
Mund të përdoret gjithashtu me Piranha dhe Tarantula , duke përmirësuar vetitë e tyre!
Përmban lëndë ushqyese jo vegjetale:
15% .......... deoksiribozë
15% .......... liksoze
20% .......... ribozë
20% .......... ksilulozë
20% .......... ksilozë