Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Flora Kleen / Flash Clean 5L - zgjidhje pastrimi

Flora Kleen / Flash Clean 5L - zgjidhje pastrimi

Çmimi: 3,884.00lek
 • Kodi:
  788
 • Pesha:
  6.300 kg

Flash Clean është projektuar për të hequr mbetjet e plehrave që mund të grumbullohen me kalimin e kohës në sistemet hidroponike, mediat ushqyese dhe dheu.

 

 

I sigurt për tu përdorur në të gjitha sistemet dhe substratet. Ajo gjithashtu mund të përdoret midis javësh për të pastruar sistemet e kripës së grumbulluar. Ndryshe nga produktet e tjera në  treg, ajo nuk është e bazuar në enzima dhe përdor teknologji krejtësisht të ndryshme.

 

Flash Clean mund të përdoret në çdo kohë gjatë gjithë jetës së bimëve.

 

Gjatë kultivimit, Flash Clean:

 

 • Shkrin kripërat minerale të grumbulluara.
 • Pakëson stresin e bimëve nga lëndët ushqyese të tepërta dhe të paekuilibuara.
 • Thyen lidhjet ushqyese që sjellin kripërat në rrathë ushqyes, duke korrigjuar edhe bllokimin e lëndëve ushqyese.
 • Ushqen jetën mikrobiale në substrat.
 • Përdorni FloraKleen çdo herë që pastroni sistemin tuaj hidroponik ose bimët e tenxheres nga kripërat e tepërta që mund të grumbullohen si rezultat i aplikimit të rregullt të plehut.

 

 

Flash Clean është gjithashtu një produkt i shkëlqyer pastrimi:

 

 • Përdorni Flash Clean si një zgjidhje pastrimi disa ditë para korrjes për të ndaluar pjekjen dhe për të inkurajuar formimin e sheqerit.
 • Gjithashtu, përdorni Flash Clean gjatë një ose dy ditëve të fundit para se të korrni.

 

Produktet e pastrimit janë një përbërës i rëndësishëm në çdo program kultivimi. Elatimi i mbetjes së grumbulluar të lëndëve ushqyese është një fazë thelbësore drejt një shijeje më të mirë dhe më natyrale të produktit të përfunduar.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

për hidroponikë:

 • kur ndryshimi i zgjidhjes - 1,5-3 mL / L në ujë të pastër (më pak për më të rinj, më shumë për bimët më të vjetra), të lejojë zgjidhjen Flash Clean të qarkullojë 48 orë para se të shtoni plehrat e reja;
 • për pastrim para se të picking - në vend të zgjidhjes së vjetër të punës, përdorni zgjidhjen Flash Clean 3 mL / L për 24-48 h. (pas Ripen - shtoni 3 mL /L Flash Clean për 2 ditët e fundit për përmbajtje më të lartë të sheqerit);

 

për tokën:

 • uji tërësisht me zgjidhje 1.5-3 mL/L Flash Clean çdo 15 ditë. (pas Pjesës Finale /Ripen/ - shtoni 3 mL/L Flash Clean për 2 ditët e fundit për përmbajtje më të lartë sheqeri); Flash Clean dhe Final Part punojnë së bashku në sinkronizimin e përsosur