Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi Plehërues GHE / TA Nektar Diamanti / Fulvic 1L - stimulues i rritjes dhe lulëzimit

Nektar Diamanti / Fulvic 1L - stimulues i rritjes dhe lulëzimit

Çmimi: 2,831.00lek
  • Kodi:
    785
  • Pesha:
    1.063 kg

Një përzierje e huminës organike dhe acideve fulvice, Fulvic përshpejton absorbimin e lëndëve ushqyese në rrënjët e bimëve nëpërmjet një procesi natyror të quajtur kimim mineral.

 

 

Një ekstrakt ekskluziv i acideve fulvinike dhe humike, Fulvic është një kombinim i burimeve unike të Leonardit, duke siguruar shumëllojshmërinë më të lartë të bioaktiv, komponimet bimore që mbështesin rritjen e bimëve.

 

 Acidet humike ndihmojnë në lëvizjen e mineraleve të rënda të palëvizshme dhe molekulare dhe i transportojnë ato në indet bimore për rritje më të shpejtë dhe rendimente më të larta.  Fulvic është nxjerrë nga Leonardite me një profil të lartë të humic acids.It është pH tamponed në gamën për  rritjen optimale të bimëve. Ajo mund të përdoret me të gjitha metodat e bimëve - dheut, përzierjet e kokosit dhe hidroponike.

 

Acidi fulvinik përmirëson rritjen dhe prodhimin e bimëve.

 

 

Stimuluesit e rritjes dhe të luleve sigurojnë një dozë shtesë të substancave të dobishme dhe elementëve gjurmë për ushqimin bazë (plehu kryesor). Ato janë një pjesë e rëndësishme e një programi ushqimor ndërsa ndërtojnë mbi themel dhe falë kësaj ne marrim rezultatet e shkëlqyera që prisni.

 

Bërë nga një klasë e mineraleve farmaceutike, General Hydroponics janë fertilizuesit tampon më të ekuilibruar, pH në dispozicion. Ato formojnë zgjidhje të plota dhe të ekuilibruara ushqimore për ushqimin e duhur të bimëve, duke prodhuar bimë të forta energjike të pasura me lule të mëdha të shëndetshme dhe prodhime të përmirësuara.

 

  • Përmirëson absorbimin dhe përdorimin e lëndëve ushqyese dhe mineraleve në kultivimin e bimëve.
  • Ajo transporton lëndët ushqyese në të gjitha pjesët e bimës: rrënjët, kërcellin, gjethet, lulet dhe frutat.
  • Siguron prodhuesit me përfitimet e yndyrnave natyrore organike në formë të lëngshme.
  • Në hidroponikë dhe kultivimin e pabazë, ajo ndihmon për të krijuar një mjedis pranë kushteve të tokës.

 

 

Diamanti Nektar nuk është pleh. Është një shtesë që duhet përdorur në kombinim me plehrat bazë. Në kombinim me programin standard ghe, ajo çon në korrje më të hershme, bimë më të shëndetshme, rezistent ndaj sëmundjeve dhe cilësi të përmirësuara të shijes, aromës, vajrave thelbësore, plus rendimente dukshëm më të larta.

 

 

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Aplikimi:

 

- Për hidroponikët dhe kultivimin e pabazë - ndihmon në krijimin e kushteve që u ngjajnë atyre në tokë.

- 2-3 mL/L gjatë të gjitha fazave të vegjetacionit