Menu
Profili
Gjuhe
Shtëpi RREGULLATORËT PH HESI PH MINUS 1L - rregullator për heqjen e Ph

HESI PH MINUS 1L - rregullator për heqjen e Ph

Çmimi: 1,307.00lek
  • Kodi:
    333
  • Pesha:
    1.464 kg

Redukton nivelin e pH në tretësirën ushqyese

Niveli i pH në tretësirat ushqyese është shumë i rëndësishëm. PH shumë i lartë çon në formimin e komponimeve të patretshme, dhe pH shumë i ulët çon në dëmtimin e rrënjëve.

Rregullatorët e pH janë produkte të rëndësishme në grooving, funksioni i tyre është të ulin dhe të rrisin pH në fazat e rritjes dhe lulëzimit, pas matjes paraprake me një pajisje të përshtatshme (pH testues).

- +
Shtoje tek Lista e deshirave

Porosit pa regjitrim

Vetëm 3 fusha për të plotësuar
Ne do t'ju kontaktojmë për të finalizuar porosinë

Përdorimi:

Pasi të keni shtuar të gjithë plehrat, matni pH në enë. Nëse niveli është shumë i lartë, shtoni Hesi pH-. Kur përdorni për herë të parë, filloni me sasi të vogla (pika nëse është e nevojshme) dhe shkruani dozën e saktë për ta bërë më të lehtë për herën tjetër.

KUJDES:

Përmban 59% acid fosforik, shkakton djegie. Shmangni kontaktin me lëkurën dhe sytë. Vishni veshje mbrojtëse (doreza ose syze). Në rast kontakti, lani mirë me ujë. Në rast ankese, konsultohuni me një mjek.